تبلیغات
تغذیه و سلامت - فواید و نکته خطرناک گوجه سبز

تاریخ : شنبه 11 اردیبهشت 1395 | نویسنده : افشین
 فواید و مضرات گوجه سبز

 گوجه سبز از میوه درختی است که به خانواده  ROSE  تعلق دارد. طبق نوشتههای قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله دارد  و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.

Image result for ‫درخت گوجه سبز‬‎

این میوه غنی از اسید مالیک، اسید سیتریک، فلاونوئیدها و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و می تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود. میزان اسید در گوجه سبز نارس بیشتر است . اسید بنزوئیک، که خاصیت ضد میکروبی دارد، به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

ارزش غذایی100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم کربوهیدرات، 85.2 گرم چربی، 6.1 گرم پروتئین و 5 درصد فیبرخام . همچنین با خوردن 100 گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین A  و 2 درصد ویتامین  B1 و 9.1  درصد ویتامین B2 و 8.2 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین C و 5  درصد کلسیم، 2 درصد فسفر، 5 درصد آهن و 6.3 درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه بدنتان تامین می شود. و هر 100 گرم آن 30 کیلوکالری انرژی دارد.

Image result for ‫خواص گوجه سبز‬‎

گوجه سبز به دلیل ترکیبات فیبری که دارد برای افرادی که یبوست دارند مناسب است ، هم چنین ادرار آور بوده و مصرف آن برای تنظیم کارکرد کلیه ها به افراد توصیه می شود .به دلیل وجود ویتامین C در این میوه، خوردن آن برای تقویت لثه ها و دندان ها مناسب است البته مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد حساسیت در دهان و دندان می شود .

 CULPEPES، گیاه شناس معروف قرن 17 عقیده داشت که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگهای درخت گوجه سبز در سرکه می تواند در درمان و رفع  کرمهای حلقوی روده بزرگ موثر باشد.

از آنجائی که گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین های گروه B  می باشد برای کاهش استرس و آرامش اعصاب و سلامت پوست نیز مفید است.همچنین جزء منابع دارای پتاسیم متوسط  (157  میلی گرم در 100گرم میوه )  طبقه بندی می شود و به این خاطر علاوه بر کاهش فشار خون، در تعادل اسید و باز بدن و انقباض طبیعی عضلات نقش دارد.اگر نگران طبیعت سرد گوجه سبز هستید می توانید آن را با نعناع مصرف کنید وبه این ترتیب از نفخ ناشی از مصرف آن پیشگیری کنید.

Image result for ‫خواص گوجه سبز‬‎

نکته مهم :

 گوجه سبز و چغاله بادام از میوههای نوبرانه ای است که برخی افراد بدون توجه هسته آن را نیز می خورند ؛ در حالی که هسته این میوه ها دارای ترکیبات سیانیدریکی (ترکیبی از سم خطرناک سیانور) است. ترکیبات سیانیدریکی، عوارض منفی بر گلبولهای قرمز خون می گذارد و مصرف آن در دراز مدت می تواند به افراد صدمه جدی وارد کند .


منبع : کاروک - behsite.ir




برچسب ها: گوجه سبز، خواص گوجه سبز، درخت گوجه سبز، میوه گوجه سبز، فواید گوجه سبز،